Silkroad Private Server Tanıtım Konusu Açma Kuralları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rev6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 3:54

Rev6

Silkroad PvP Serverlar
Admin
Puan 1
Çözümler 0
@Rev6

Silkroad Private Server Tanıtımları Bölüm Kuralları

1. Tanıtım İçeriği:
    • Tanıtım konularında, server hakkında tanıtım metni veya afişi bulunması zorunludur. Tanıtım içeriği bulunmayan konular onaylanmayacaktır.
    • Sitenizde Rev6.org logosu yer almalıdır. Rev6.org Logolar
  2. Konu Başlığı ve Düzeni:
    • Konu başlıkları sonradan değiştirilemez. Başlığı bu durumu bilerek belirleyin.
  3. Reklam Ücretleri:
    • Tanıtım konusu açmak ücretsizdir. Sabit konular için ücret ödenmesi gerekir.
    • Konunuz açıldıktan sonra server kapanırsa veya başka bir sebeple reklamı durdurmak isterseniz, ücret iadesi yapılamaz.
  4. Aktiflik ve Server Durumu:
    • Server kapanırsa veya siteye erişim sağlanamazsa, konu "Kapanan Serverlar" bölümüne taşınır.
    • Taşınan konular üzerinde düzenleme veya geri dönüş yapılamaz.
  5. Virüs ve Zararlı İçerik:
    • Konuda tanıtımı yapılan web sitesinde virüs, trojan veya zararlı içerik bulunursa, bir kez uyarılırsınız.
    • Uyarıyı dikkate almazsanız konunuz silinir ve geri dönüşü olmaz.
  6. Yorum ve Eleştiriler:
    • Açık bir tanıtım konusu, olumlu veya olumsuz yorumlara açık olmalıdır.
    • Olumsuz yorumları kabul etmek istemiyorsanız, konunuzu kilitleyebilirsiniz.
    • Konunuza yapılan iftira, hakaret veya karalayıcı içerikleri yönetime bildirebilirsiniz.
  7. Reklam Linkleri:
    • Konuda sadece serverinize ait web sitesi ve sosyal medya bağlantıları paylaşılabilir.
    • Başka bir sunucu firması, forum veya web sitesine ait link veya logo paylaşmak yasaktır.
  8. Botlama ve Spam:
    • Konunuzu bot kullanarak, sahte hesaplarla yorum yaparak veya spam yoluyla yükseltmek yasaktır.
    • Bu gibi ihlallerde konunuz silinir ve ücret iadesi yapılmaz.
  9. Başlık ve İçerik Düzeni:
    • Başlıklar sürekli değiştirilemez. Lütfen kendinize baştan sonradan değiştirilmesi gerekmeyecek bir başlık belirleyin.
    • Mevcut bir serverin sıfırlanarak başka bir isimle aynı konudan devam edilmesi yasaktır.
  10. Tanıtım Görselleri:
    • Server tanıtım konularınızda yalnızca serverinize ait web sitesinin, sosyal medya bağlantılarının ve server logolarının görselleri kullanılabilir.
    • Farklı firmalara ait görseller veya içerikler kullanmanız durumunda konunuz silinir ve üyeliğiniz iptal edilir.
  11. Arşiv ve Kapanan Serverlar:
    • Aktif olmayan veya yönetimi tarafından kapatılan serverlar, "Kapanan Serverlar" bölümüne taşınır ve arşivlenir.
    • Bu bölüme taşınan konuların silinmesi veya düzenlenmesi mümkün değildir.
  12. Yasal Sorumluluk:
    • Forumda paylaşılan içeriklerden, paylaşımı yapan kullanıcı sorumludur.
    • Hukuki şikayetler için destek@rev6.org adresine başvurabilirsiniz.
  1. Forum Kurallarını Çiğnemenin Sonuçları

1. Konu Silinmesi:
      • Kuralları bilerek veya bilmeyerek ihlal eiğinizde konunuz silinir.
      • Kuralları ihlal etmeniz, farkında olup olmamanızdan bağımsız olarak sonuç doğurur.
    2. Yönetici İnisiyatifi:
      • Silinen konular ve cezalar, forum yöneticilerinin insiyatifine bağlı olarak kaldırılabilir veya azaltılabilir.
    3. Üyelik İptali ve Kara Liste:
      • Kuralları çiğneyen kullanıcılar, yönetime karşı uygunsuz tavır veya dil kullanırsa, üyelikleri süresiz olarak iptal edilir ve kara listeye alınır.
      • Kara listeye alınan kullanıcılar, ücretli ya da ücretsiz şekilde forumda herhangi bir reklam verme hakkını kaybeder.
    4. Silinen Konuların Geri Dönüşü:
      • Silinen konular geri getirilemez. Ancak yönetim, özel durumlarda insiyatif kullanarak geri dönüş sağlayabilir.
    5. Özür Dileme ve Hataların Geri Alınması:
      • Kullanıcıların yaptıkları hatalar için özür dilemesi, silinen konuların geri dönüşü için bir anlam ifade etmez.
      • Açılan reklam veya konu, hatalardan bağımsız olarak geri getirilmeyecektir.
    6. Ücret İadesi:
      • Kuralları çiğneyen kullanıcılar, ücret iadesi talep edemez.
      • Reklamın iptali veya konunun silinmesi durumunda iade mümkün değildir.
  • Kural Güncellemeleri:
    Rev6.org, bu kuralları önceden haber vermeksizin değiştirme veya yeni kurallar ekleme hakkını saklı tutar.
  • Reklam verenler, kuralları düzenli olarak kontrol etmekten sorumludur.

Geri