JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Silkroad Private Server Tanıtım Konusu Açma Kuralları
Konuyu Başlatan
Konuyu Başlatan
Rev6
Başlangıç tarihi
Başlangıç tarihi
21 Ocak 2025
Okuma süresi: 3:54
Tanıtım İçeriği:
Tanıtım konularında, server hakkında tanıtım metni veya afişi bulunması zorunludur. Tanıtım içeriği bulunmayan konular onaylanmayacaktır.
Sitenizde Rev6.org logosu yer almalıdır. Rev6.org Logolar
Konu Başlığı ve Düzeni:
Konu başlıkları sonradan değiştirilemez. Başlığı bu durumu bilerek belirleyin.
Reklam Ücretleri:
Tanıtım konusu açmak ücretsizdir. Sabit konular için ücret ödenmesi gerekir.
Konunuz açıldıktan sonra server kapanırsa veya başka bir sebeple reklamı durdurmak isterseniz, ücret iadesi yapılamaz.
Aktiflik ve Server Durumu:
Server kapanırsa veya siteye erişim sağlanamazsa, konu "Kapanan Serverlar" bölümüne taşınır.
Taşınan konular üzerinde düzenleme veya geri dönüş yapılamaz.
Virüs ve Zararlı İçerik:
Konuda tanıtımı yapılan web sitesinde virüs, trojan veya zararlı içerik bulunursa, bir kez uyarılırsınız.
Uyarıyı dikkate almazsanız konunuz silinir ve geri dönüşü olmaz.
Yorum ve Eleştiriler:
Açık bir tanıtım konusu, olumlu veya olumsuz yorumlara açık olmalıdır.
Olumsuz yorumları kabul etmek istemiyorsanız, konunuzu kilitleyebilirsiniz.
Konunuza yapılan iftira, hakaret veya karalayıcı içerikleri yönetime bildirebilirsiniz.
Reklam Linkleri:
Konuda sadece serverinize ait web sitesi ve sosyal medya bağlantıları paylaşılabilir.
Başka bir sunucu firması, forum veya web sitesine ait link veya logo paylaşmak yasaktır.
Botlama ve Spam:
Konunuzu bot kullanarak, sahte hesaplarla yorum yaparak veya spam yoluyla yükseltmek yasaktır.
Bu gibi ihlallerde konunuz silinir ve ücret iadesi yapılmaz.
Başlık ve İçerik Düzeni:
Başlıklar sürekli değiştirilemez. Lütfen kendinize baştan sonradan değiştirilmesi gerekmeyecek bir başlık belirleyin.
Mevcut bir serverin sıfırlanarak başka bir isimle aynı konudan devam edilmesi yasaktır.
Tanıtım Görselleri:
Server tanıtım konularınızda yalnızca serverinize ait web sitesinin, sosyal medya bağlantılarının ve server logolarının görselleri kullanılabilir.
Farklı firmalara ait görseller veya içerikler kullanmanız durumunda konunuz silinir ve üyeliğiniz iptal edilir.
Arşiv ve Kapanan Serverlar:
Aktif olmayan veya yönetimi tarafından kapatılan serverlar, "Kapanan Serverlar" bölümüne taşınır ve arşivlenir.
Bu bölüme taşınan konuların silinmesi veya düzenlenmesi mümkün değildir.
Yasal Sorumluluk:
Forumda paylaşılan içeriklerden, paylaşımı yapan kullanıcı sorumludur.
Hukuki şikayetler için destek@rev6.org adresine başvurabilirsiniz.
Forum Kurallarını Çiğnemenin Sonuçları
Konu Silinmesi:
Kuralları bilerek veya bilmeyerek ihlal eiğinizde konunuz silinir.
Kuralları ihlal etmeniz, farkında olup olmamanızdan bağımsız olarak sonuç doğurur.
Yönetici İnisiyatifi:
Silinen konular ve cezalar, forum yöneticilerinin insiyatifine bağlı olarak kaldırılabilir veya azaltılabilir.
Üyelik İptali ve Kara Liste:
Kuralları çiğneyen kullanıcılar, yönetime karşı uygunsuz tavır veya dil kullanırsa, üyelikleri süresiz olarak iptal edilir ve kara listeye alınır.
Kara listeye alınan kullanıcılar, ücretli ya da ücretsiz şekilde forumda herhangi bir reklam verme hakkını kaybeder.
Silinen Konuların Geri Dönüşü:
Silinen konular geri getirilemez. Ancak yönetim, özel durumlarda insiyatif kullanarak geri dönüş sağlayabilir.
Özür Dileme ve Hataların Geri Alınması:
Kullanıcıların yaptıkları hatalar için özür dilemesi, silinen konuların geri dönüşü için bir anlam ifade etmez.
Açılan reklam veya konu, hatalardan bağımsız olarak geri getirilmeyecektir.
Ücret İadesi:
Kuralları çiğneyen kullanıcılar, ücret iadesi talep edemez.
Reklamın iptali veya konunun silinmesi durumunda iade mümkün değildir.
Kural Güncellemeleri:
Rev6.org, bu kuralları önceden haber vermeksizin değiştirme veya yeni kurallar ekleme hakkını saklı tutar.
Reklam verenler, kuralları düzenli olarak kontrol etmekten sorumludur.